ODRŽANA SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA: NOVI STARI PREDSJEDNIK I NOVA WEB STRANICA

Održana je sjednica Predsjedništva UABA Grada Opatije na kojoj je izabran novi predsjednik ove najbrojnije opatijske udruge. Na novi dvogodišnji mandat, prema očekivanjima, jednoglasno je izabran dosadašnji predsjednik Oleg Mandić. Prisutni su istakli dobar rad udruge u proteklom razdoblju, za što najveću zaslugu snose upravo predsjednik i tajnica Suzi Cvjetković. Mandić se zahvalio na povjerenju i naglasio da će to biti njegov posljednji mandat, te da će poraditi na  pripremi potencijalnog/ih kandidata za novog predsjednika (Starčić, Vidaković).

Predsjedništvo je izrazilo zadovoljstvo okolnošću da je uredno proradila web stranica Udruge. Podcrtano je kako je tome najviše doprinio  član udruge David Kurti. Svi relevantni podaci – novosti, povijest, ciljevi, strukture, projekti, aktivnosti, najave, dokumenti, fotografije, pristupnica i kontakti, mogu se naći na adresi: www.uaba-opatija.hr.

Predsjedništvo je upoznato i sa planom akcija i događanja do kraja 2014. godine. Istaknuto je kako će naročito biti zahtjevan lipanj sa nekoliko značajnih događanja:

7-og u Fužinama 11. sportske igre antifašista PGŽ na kojima će opatijski i matuljski antifašisti zajednički nastupiti; 22-og prigodom Dana antifašističke borbe, pripremiti će se domjenak za članove-učesnike NOB-a; 27-og autobusom 3 dana u Krakow, Auschwitz i Bratislavu; 30-og otvorenje izložbe Crna noć je šapićala… u Jasenovcu